kwets

 

Affiche Sessies

 

Ticketverkoop is gestart op 15 maart. Tickets zijn beschikbaar aan de balie van cc Nova, in cultuurcafe Nova, en bij @ The Movies

  • 36 songschrijvers ...
  • 18 duo's ...
  • 38 leeftijden ...
  • 18 eigen nummers ...
  • 2 geslachten ...
  • 18 stijlen ...
  • 70 muzikanten ...
  • 2 studio's ...
  • 1 cd ...
  • 3 live voorstellingen ...

De Sessies 2.0 --- 15, 16, 17 mei 2014 --- CC Nova

Met de steun van    

 Logo Cera

en

WINFORLIFE

en

Logo Wetteren Lees verder

Impressies van een redactieraad

Ingezonden door Piet op 28 Feb '13 - 07:53

Kwets achter de schermen. Nog nooit vertoonde beelden van het geoliede raderwerk dat achter het Wetters onafhankelijk maandblad steekt.

Video: 
Sorry, you need to install flash to see this content.

Alas Patte en Dimi 2013

Ingezonden door Piet op 28 Feb '13 - 07:51

Ter gelegenheid van vijf jaar Kwets wisselen Dimi en Patte van gedachten over voordelen van het leven in la douce France en het leven hier in Wetteren

Video: 
Sorry, you need to install flash to see this content.

Cover verjaardagsnummerTer gelegenheid van het vijfjarig bestaan van Kwets is een speciaal verjaardagsnummer gemaakt in beperkte oplage. Dit is gratis af te halen in videotheek @ The Movies aan de Gentsesteenweg tot zolang de voorraad strekt. Allen daarheen!

Kwets TV

Ingezonden door Raf De Graeve op 16 Sep '12 - 13:16

In de aanloop naar de Gemeenteraadsverkiezingen 2012 loop je in Wetteren een grote kans om op een onbewaakt moment onze sympathieke ploeg van Kwets TV tegen het lijf te lopen. Kwets verzamelt reacties en meteen ook de kiesintenties van de Wetterse kiezer en gaat ook op bezoek bij een paar oudgedienden uit de Wetterse politiek. Alle info en beeldverslagen kan je vanaf 1 oktober bekijken op www.wetterenkiest.be.

Video: 
Sorry, you need to install flash to see this content.

Interview Bradley Wiggins op 3 september 2012 te Wetteren

Ingezonden door Piet op 5 Sep '12 - 11:33

Bradley Wiggins was op 3 september 2012 te gast in Wetteren naar aanleiding van het Wetthra Dernyfestival, waarin hij later ook bleek de beste te zijn. Hieronder kunt u het interview bekijken dat werd opgenomen in hotel Otus.

Video: 
Sorry, you need to install flash to see this content.

De bibliotheek van de toekomst is een open bibliotheek.

Bovenstaande visie uit een cursus van de bibliotheekschool is sinds 22 september 2011 in Wetteren vakkundig verkracht. De achterkant van onze openbare bibliotheek werd toen gescheiden van de openbare stadstuin, een stadstuin die trouwens enkel nog openbaar was tijdens de kantooruren.

Het geplaveide deel van de al veel te kleine stadstuin werd met een hekwerk gescheiden van de grastuin en geannexeerd bij de bibliotheek. Of hoe de bekrompen en halstarrige visie van één of andere Wetterse ambtenaar gesteund door het Schepencollege, de opportuniteiten van een gezellig stukje Wetteren naar de toekomst drastisch beknot.

Gelieve het personeel van de bibliotheek niet te voederen ... Lees verder

Hekkenwerk
Inhoud syndiceren
Drupal theme by Kiwi Themes.

Bezoek de Kwets Facebook groep